HTML

Leszarom® Tabletta és Leszarom® Energy Drink

Leszarom® Tabletta és Leszarom® Energy Drink - Mert megteheted!

Friss topikok

Linkblog

2012.02.18. 09:05 lszrm

Leszarom® - Igyál lilát! - „Marketing szempontból: Öngyilkosság!”

Értelme nincs, de nem a szokásos, azt TE is látod! Miért?! Mert nem vagy hülye! Mi több, azt is mondjuk: csináld ésszel! Miért?! Mert anyádéknak, el kell számolni veled otthon! Leltári darab vagy! Szeretnek! Így nekünk is fontos, hogy ne csináld ki magad! Tehát azt kérjük, olvass!

Olvasd el ezeket: Ez egy cikk az ÁNTSZ oldaláról   és ez is:  Ez egy cikk az ÁNTSZ oldaláról

IGEN! Baromság  a Leszarom® Energy Drink-től, hogy azt ajánlja , hogy olvass  az energiaitalok kártékony hatásáról! Egyetlen marketing okosság sem említi még nyomokban sem, hogy ilyet ésszerű vagy üzletileg előnyös csinálni! Sőt! Van, aki azt mondta, ez marketing szempontból: öngyilkosság! Akkor mégis miért?! Mert van saját véleményünk!

Mert fontos vagy nekünk! Fontos vagy a családodnak! Fontos vagy a párodnak! Tehát: Legyen saját véleményed! Mondom: saját!

Kell nekünk a profit! De nem annyira és olyan áron, hogy TE gallyra vágod magad! 

Lehet jobbra-balra varázsolni, hogy mennyire királyság, ha energiaitalt iszol. …és persze vannak veszélyei! Erről persze, megy a mélyen kussolás. Merthogy, az apróbetűs részben benne van. Így le van tudva a tájékoztatás.

Hát MI nem!

Gondolkozz! Tolhatod a lila levet ezerrel! Pörget, finom, egyedi és üt, mint az állat! De, ácsi’! Tudd hol a határ! Ha napi egy a limited, akkor ott stop! Az meg, hogy piával együtt tolod, kinyírja a szíved, a vesédet és a májadat! Donort keresel vagy sokallod, hogy két veséd van?!

Mégis miért írunk ilyen nyíltan az energiaital fogyasztás káros hatásáról? Hülyék vagyunk?!

NEM. Csak realisták. Azt gondoljuk, 2012-t írunk. Azt gondoljuk, a fiatalok gyorsabban élnek, többet akarnak, pörgősebbek, mint a korábbi generációk. Bár, sokan hülyének nézik a fiatalabb generációt, MI, nem!  Mi tudjuk, hogy ennek a generációnak van saját véleménye! Saját döntései!

Tehát, ha TE eldöntötted, hogy ezerrel tolod a Leszarom® Energy Drinket, mert finom és pörget, akkor az a Te döntésed! Ha nem iszol energiaitalt többet, mert nem tesz jót a szervezetednek, az is a Te döntésed!

 és Mi minden esetben tiszteljük a véleményed!

 

Leszarom® Brand

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://leszarom.blog.hu/api/trackback/id/tr74128906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása