HTML

Leszarom® Tabletta és Leszarom® Energy Drink

Leszarom® Tabletta és Leszarom® Energy Drink - Mert megteheted!

Friss topikok

Linkblog

2012.03.06. 12:49 lszrm

LESZAROM® TÉMA ződemberes telefonra, meg a sziPhoneos telefonra!

 

 

Tisztelt Nagyérdemű!

Pálya van, így a Leszarom® Brand is lép. Hammegmá’ igen, akkor előre!  Mivel azt a világot éljük, hogy a mobilt keressük a reggeli „mivannálamcsaknemhagyokotthonsemmit ” produkció keretein belül szinte először, ezért gondoltuk, spanolunk a kis ződemberrel.

Leszarom® Téma -Android

Első körben találtunk egy mágust az M+ személyében, aki meg pógárilag Andris lenne és megasszontuk, hogy boldogság kéne a telefonra a kis ződemberrel, meg az almás sziphoneonnal  kézenfogva.
Ő mondta, hogy oké és hogy cseréljünk, és  küldtünk neki színes papírt ( olyant, amiért a bótban mosolyog a pénztáros) és ő meg, a közelében lévő Hédi nevű mosolytulajdonossal együtt, küdött nekünk nyomogatható gombokat a ződemberes telefonra, meg a sziphoneos telefonra.
Olyanra lett csinálva, hogy nektek nem kell színes papírt adni érte, csak ráküditek a ződemberes telefonra, meg a sziphoneos telefonra, oszt’ BÓDOGSÁG!
Aztánmegha, azt gondónád, hogy ennyivel vót ennyi, hát az, nemúgyvan!  Mer’ NEM!
Ez a első és úgy híják : Leszarom® Téma.
Azé’ első mer’ nem második! Mer’ a még csak maj’ lesz!
Naja igen! Tötikézni innen lehet:
 https://market.android.com/details?id=org.zorall.android.leszaromtema
Leszarom® Brand

Leszarom® Téma -Android

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://leszarom.blog.hu/api/trackback/id/tr564292702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása